|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
|
Autor |
Wiadomość |
PAROBAS-SIX
|
Wysłany: 03-05-2006 19:56 Temat postu: pe!music - remix contest #1 |
|
|
|
PE!Music remix contest #1
PE!001: Natasza&Oscarsix feat Fraise des Bois - One Day
Rozszerzajac nasza dzialalnosc o dzial "Digital Releases" pragniemy oglosic konkurs na remix wyzej wymienionego kawalka.
Chetnych prosimy o kontakt droga emailowa(office@pemusic.org).
Tylko ta droga wysylamy material potrzebny do zrobienia remixu.
Deadline: 25.6.2006
Z posrod nadeslanych remixow wybierzemy dwa najlepsze, ktore zamiescimy w naszym katalogu. Remixy beda rowniez dostepne w takich serwisach jak np.: Juno, Clickgroove, SSD, ...
Czekamy na wasze propozycje.
Chetnych do udzialu, prosimy o kontakt emailowy!
Pozdrawiamy
pe!music |
|
Powrót do góry |
|
|
dUSZa
|
Wysłany: 04-05-2006 0:11 Temat postu: |
|
|
sie ROBI 
 |
|
Powrót do góry |
|
|
PAROBAS-SIX
|
Wysłany: 04-05-2006 0:12 Temat postu: |
|
|
sie wie panie Soul T  |
|
Powrót do góry |
|
|
lIsI
|
Wysłany: 04-05-2006 11:17 Temat postu: |
|
|
... jak dostane kredyt i kupie se nowa maszyne, to tez sie zglosze :] ... http://www.soundcloud.com/lisi
Nowe produkcje i nowe sety :] |
|
Powrót do góry |
|
|
PAROBAS-SIX
|
Wysłany: 04-05-2006 11:19 Temat postu: |
|
|
lIsI napisał: | ... jak dostane kredyt i kupie se nowa maszyne, to tez sie zglosze :] ... |
co kupujesz ? |
|
Powrót do góry |
|
|
lIsI
|
Wysłany: 04-05-2006 11:31 Temat postu: |
|
|
musze sobie kupic kompa - prawdopodobnie AMD 2 rdzeniowy + 1 gb ramu + jesli starczy to monitor 16:9 :] ... a jak wezme mega wielki kredyt to jeszcze monitory - moze Geneleki 8030A :] ... http://www.soundcloud.com/lisi
|
Powrót do góry |
|
|
PAROBAS-SIX
|
Wysłany: 04-05-2006 11:32 Temat postu: |
|
|
no to bedzie milo  |
|
Powrót do góry |
|
|
MalFunkTion
|
Wysłany: 10-05-2006 3:45 Temat postu: |
|
|
lIsI napisał: | musze sobie kupic kompa - prawdopodobnie AMD 2 rdzeniowy + 1 gb ramu + jesli starczy to monitor 16:9 :] ... a jak wezme mega wielki kredyt to jeszcze monitory - moze Geneleki 8030A :] ... |
a nie lepiej zaczac od monitorow? komp nie jest najwazniejszy do odciazania proca mamy juz fukcje FREEZE wiec vstki juz niestraszne nawet dla niepoteznego kompa....ajt
BTW - mój remiks juz na ukonczeniu - jakos nie moglem sie przemoc zeby zrobic cos z dostepnych sampli wiec zrobilem wszystko od poczatku i wykorzystalem jedynie acapelle niebawem wrzuce Ci Oskar na jusenda
God bless my ass... |
|
Powrót do góry |
|
|
PAROBAS-SIX
|
Wysłany: 10-05-2006 9:58 Temat postu: |
|
|
MalFunkTion napisał: | BTW - mój remiks juz na ukonczeniu - jakos nie moglem sie przemoc zeby zrobic cos z dostepnych sampli wiec zrobilem wszystko od poczatku i wykorzystalem jedynie acapelle niebawem wrzuce Ci Oskar na jusenda |
czekamy  |
|
Powrót do góry |
|
|
lIsI
|
Wysłany: 10-05-2006 11:23 Temat postu: |
|
|
MalFunkTion napisał: | lIsI napisał: | musze sobie kupic kompa - prawdopodobnie AMD 2 rdzeniowy + 1 gb ramu + jesli starczy to monitor 16:9 :] ... a jak wezme mega wielki kredyt to jeszcze monitory - moze Geneleki 8030A :] ... |
a nie lepiej zaczac od monitorow? komp nie jest najwazniejszy do odciazania proca mamy juz fukcje FREEZE wiec vstki juz niestraszne nawet dla niepoteznego kompa....ajt |
Normalnie przyznał bym Ci rację bez zastanowienia, ale mój komp PIII 750 + 256 ramu na którym odpaliłem kieubase trzecią zdoła uciągnąc 1xBattery + 1x Trilogy + 1x Abpro i zaczyna kaszleć ... i funkcja freezee niewiele się zda nim mnie chuj nie strzeli zatem jednak, tym razem, zaczne od kompa a i prawdopodobie kupie sobie po prostu "wszystko na raz" i to będzie najlepsze wyjście ... oraz z geneleków zrezygnowałem - za droga inwestycja ... http://www.soundcloud.com/lisi
|
Powrót do góry |
|
|
PAROBAS-SIX
|
|
Powrót do góry |
|
|
lIsI
|
Wysłany: 10-05-2006 11:57 Temat postu: |
|
|
... hmm, no ciekawie wyglądają, ale widać, że lubią podbarwić nieco dolne pasmo ... oraz albo wykres jest mało dokładny albo naginają w specyfikacji, bo 4o Hz to może i osiądają, ale przy spadku -15 db a nie 10 ... no i rzeczywiście, jak już model to tylko ten co Wy macie bo reszta to już znacząco przekłamuje ... http://www.soundcloud.com/lisi
|
Powrót do góry |
|
|
tdf
|
Wysłany: 11-05-2006 18:00 Temat postu: |
|
|
FAJNE FAJNE
MOZE KUPI MI KTOS NA URODZINY HEHEHEHE ? :>  |
|
Powrót do góry |
|
|
MalFunkTion
|
Wysłany: 12-05-2006 2:48 Temat postu: |
|
|
za niewygórowaną cenę to moge polecic swoje alesisy M1 ative MK2 - mamy problem z glowy przy aktywnych z doborem koncowki mocy bo mamy biamp na kazda sztuke. Ale jesli dysponujesz niewielkim wnetrzem to tak jak polecaja w instrukcji - zatkac czyms 1 lub nawet oba bassreflexy po przy dobrym podkreceniu wystarczają za klimatyzacje w lecie tak dmucha.... ja jeszcze na starym mieszkaniu musialem wpychac w nie skarpetki   teraz przy wygluszonym pomieszczeniu nie mam problemow. w kazdym razie cena na polskie warunki domowej produkcji nie powala, jakies 2 lata temu jeszcze dawalem ponad 2k, teraz juz pewnie za 1.4 - 1.5 sie wyhaczy, byle nie kupowac nic z tych nowosci alesisa, poza ladnym wygladem to mozemy je sobie wstawic chyba do kina domowego .... bleeeee
God bless my ass... |
|
Powrót do góry |
|
|
paranoise
|
|
Powrót do góry |
|
|
|