|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
|
Autor |
Wiadomość |
Ksiądz Proboszcz
|
Wysłany: 11-04-2006 16:03 Temat postu: M.U.N.D.I.A.L |
|
|
|
....mam ogromna prosbę do wszystkich ktorzy coś orientują sie w sparwie biletów na tegoroczne Mistrzostwa Świata w piłce nożnej .... konkretniej ...chciałem zakupic ... mowie zupełnie poważnie ... .. niestety PZPN ma wszystko w dupie i do ktorej siedziby bym nie dzwonił to odpowiedź jest wszedzie ta sama .... NIE MA  a wiem ze to gówno prawda ...bo z moich info... wynika ze na Ekwador jest jeszcze ponad 1600 wszystko co ktos usłyszy badz gdzies przeczyta prosze o info : .... to dla mnie ważne z góry dzieki  ... "Kiedy przybyli do nas misjonarze, Afrykanie mieli ziemię, a przybysze Biblię. Uczyli nas, że podczas modlitwy powinniśmy mieć oczy zamknięte. Kiedy je otworzyliśmy, misjonarze mieli ziemię, a my Biblię........" |
|
Powrót do góry |
|
|
emse
|
Wysłany: 11-04-2006 16:10 Temat postu: |
|
|
Powodzenia
proponuje zapisac sie do pzpn  :::I:::B:::T::: |
|
Powrót do góry |
|
|
Galek
Dołączył: 05 Mar 2003 Posty: 41741 Skąd: INQ.pl / Gołąb Gru / N4m3 Fan
|
Wysłany: 11-04-2006 16:11 Temat postu: |
|
|
jak potrzebują sekretarza nie ma sprawy 
:::I:::B:::T:::
Tech-House Music |
|
Powrót do góry |
|
|
Marcin
|
Wysłany: 11-04-2006 16:16 Temat postu: |
|
|
bilety zamawiałem na wszystkie możliwe sposoby od grudnia(pzpn i fifa po kilka razy,na kilka nazwisk) i jeden wielki chuj z tego wyszedł,banda decydentów
bilety są do zakupienia w biurach podróży (oczywiście za odpowiednią cene,taka wycieczka se kosztuje )
cały czas są zwroty do fifa (głównie niemiaszki) ale ciężko coś wychaczyć bo na bilety jest w cholere chętnych
jeżeli nie zakupie biletów jade bez  party all the time
każdy ma taką Monike Lewinsky na jaką zasługuje... |
|
Powrót do góry |
|
|
k.mil
|
Wysłany: 11-04-2006 16:23 Temat postu: |
|
|
coca cola , warka , samsung...grac i wygrywac 
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Ksiądz Proboszcz
|
Wysłany: 11-04-2006 18:35 Temat postu: |
|
|
Radio Zet ..... ....bez biletu nie ma sensu jechać .... ... "Kiedy przybyli do nas misjonarze, Afrykanie mieli ziemię, a przybysze Biblię. Uczyli nas, że podczas modlitwy powinniśmy mieć oczy zamknięte. Kiedy je otworzyliśmy, misjonarze mieli ziemię, a my Biblię........" |
|
Powrót do góry |
|
|
Mike69
|
Wysłany: 11-04-2006 18:48 Temat postu: |
|
|
Ksiądz Proboszcz napisał: | Radio Zet ..... ....bez biletu nie ma sensu jechać .... |
I tu się grubo mylisz organizator spodziewa się napływu kibiców z polski i będą organizowane ogródki piwne, tudzież inne atrakcje. Ja sam wybieram się bez biletu ( i daj Boże aby jak w A.D. 2002 będać w Nowym Jorku pojechałem na finał U.S. Open, chociaż wybijano mi to z głowy,bo biletów już nie było.Ale dobry meksykański cieć wpuscił mnie za 5 bucks'ów ) także: kto wie, kto wie ... co zdaży sie
P.S. Nocleg mogę załatwić za free, ale o tym pogadamy na bibie 
 |
|
Powrót do góry |
|
|
Ksiądz Proboszcz
|
Wysłany: 11-04-2006 19:07 Temat postu: |
|
|
Michał ja nie chce jechać do szwabskiego pubu obejrzec sobie na telebimie   ! ja chce wejść na stadion         ... "Kiedy przybyli do nas misjonarze, Afrykanie mieli ziemię, a przybysze Biblię. Uczyli nas, że podczas modlitwy powinniśmy mieć oczy zamknięte. Kiedy je otworzyliśmy, misjonarze mieli ziemię, a my Biblię........" |
|
Powrót do góry |
|
|
Marcin
|
Wysłany: 11-04-2006 19:20 Temat postu: |
|
|
wjedziemy z bramą  party all the time
|
Powrót do góry |
|
|
Ksiądz Proboszcz
|
Wysłany: 11-04-2006 19:33 Temat postu: |
|
|
 Polska/Anglia vs. Niderlandy..... może byc ciekawa konfrontacja  ... "Kiedy przybyli do nas misjonarze, Afrykanie mieli ziemię, a przybysze Biblię. Uczyli nas, że podczas modlitwy powinniśmy mieć oczy zamknięte. Kiedy je otworzyliśmy, misjonarze mieli ziemię, a my Biblię........" |
|
Powrót do góry |
|
|
Galek
Dołączył: 05 Mar 2003 Posty: 41741 Skąd: INQ.pl / Gołąb Gru / N4m3 Fan
|
Wysłany: 11-04-2006 20:27 Temat postu: |
|
|
bedzie sie działo 
:::I:::B:::T:::
Tech-House Music |
|
Powrót do góry |
|
|
emse
|
Wysłany: 11-04-2006 22:13 Temat postu: |
|
|
Ksiądz Proboszcz napisał: | Michał ja nie chce jechać do szwabskiego pubu obejrzec sobie na telebimie   ! ja chce wejść na stadion         |
Mój kuzyn z niemiec powiedział że np: w Bochum, cały stadion jest otwarty na czas meczów, na boisku krzeselka i duzy telebim, wejscie za free. Mysle ze bez biletu da rade. :::I:::B:::T::: |
|
Powrót do góry |
|
|
dziewul
|
Wysłany: 11-04-2006 22:29 Temat postu: |
|
|
u kazdego konika pod stadionem w dortmundzie kupisz!  tylko cena bedzie zabijala  |
|
Powrót do góry |
|
|
Marcin
|
Wysłany: 11-04-2006 22:57 Temat postu: |
|
|
dziewul napisał: | u kazdego konika pod stadionem w dortmundzie kupisz!  tylko cena bedzie zabijala  |
tu bym nie był taki pewny
bilety są imienne
wszystko zależy czy będą dokładnie sprawdzać każdego z dokumentem tożsamości czy nie
ps. na Anglia Polska w Manchesterze sporo osób sie wbiło na wałku (Polak potrafi ) party all the time
|
Powrót do góry |
|
|
Twiggy
|
Wysłany: 11-04-2006 23:59 Temat postu: |
|
|
Mike69 napisał: |
I tu się grubo mylisz organizator spodziewa się napływu kibiców z polski i będą organizowane ogródki piwne, tudzież inne atrakcje. Ja sam wybieram się bez biletu ( i daj Boże aby jak w A.D. 2002 będać w Nowym Jorku pojechałem na finał U.S. Open, chociaż wybijano mi to z głowy,bo biletów już nie było.Ale dobry meksykański cieć wpuscił mnie za 5 bucks'ów ) także: kto wie, kto wie ... co zdaży sie |
rozumiem ze sie mi nie przyznales, bo slabo obserwowales slynne cztery sety 
 |
|
Powrót do góry |
|
|
|